Vrede er en ok følelse - det er adfærden, der kan blive problematisk - enten fordi vreden transformeres til selvskade eller til skade for andre.

Jeg er certificeret træner i konceptet A.A.R.T. vredeshåndtering - en metode til arbejdet med aggressive, modstandsfyldte og eventuelt kriminalitetstruede unge
fra www.Ungliv.dk

Metoden er effektiv, om det er børn unge eller voksne - det er de samme strategier og værktøjer, der skal i spil.
Lær at genkende dine tanker og signaler, så kan du også vælge, hvordan du vil agere - du bestemmer selv !

A.A.R.T. er en fantastisk metode til arbejdet med aggressive, modstandsfyldte og kriminalitetstruede unge!   A.A.R.T. kobler vredeshåndtering, moralsk tænkning og sociale kompetencer i et intensivt forløb, og er international anerkendt som en af de mest effektive indsatser over for målgruppen, med påviselig langvarig effekt. Metoden er også særdeles effektfuld for voksne med trang til vrede og fysisk vold.
AART er et gruppebaseret koncept, hvor rollespil inddrages som et vigtigt og effektfuldt element.

A.A.R.T. - Adapted Aggression Replacement Training retter sig til arbejdet med børn og unge, der enten har, eller er i stor risiko for at udvikle adfærdsproblemer. Det har imidlertid vist sig, at også børn og unge med ikke problematisk social adfærd kan drage stor nytte af træningen. F.eks. i den almene folkeskole, i fritidsklubber og andre sociale sammenhænge, hvor unge færdes sammen. 
Forskellige børne- og ungegrupper med andet fokus – f.eks. angst eller selvværdsproblematikker - kan med fordel inddrage elementer fra A.A.R.T. i gruppearbejdet.


Formål:
Hensigten med træningen er at forbedre barnets/ den unges evne til at fungere socialt. A.A.R.T. er et multimodalt program, som betyder, at det indeholder komponenter, som fokuserer på forskellige aspekter ved social funktion. Programmets tre hovedkomponenter er:

  1.  Social færdighedstræning 
  2.  Træning i vredeskontrol 
  3.  Træning i moralsk ræsonnemen

   Lad  ikke solen gå med over din vrede - lær at arbejde med vreden i stedet:

                     Kontakt mig for en samtale på 41 11 17 49

 

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse