Maria fortæller her om sin oplevelse med hypnose hos Katrine Trautner

Før:

Det var meget afslappet, Katrine spurgte ind til, hvad jeg gerne ville have ud af hypnosen, og stillede nogle spørgsmål om, hvordan jeg gerne ville se mindet efter hypnosen. Vi sad begge meget afslappet, hun skrev ned, hvad jeg sagde og fortalte om mindet, så hun vidste, hvad hun skulle arbejde med. Hun fortalte lidt om, hvad det var, hun ville gøre under hypnosen. Hun tog også hensyn til de ting, jeg fortalte hende. Fx jeg skulle af Katrine have fortalt hver gang, hun ville røre ved mig i panden, så jeg ikke kom ud af hypnosen igen, og jeg skulle have lidt længere tid til at svare på de spørgsmål, hun stillede under hypnosen, på den måde tog hun rigtig meget hensyn, da hun var meget tålmodig, og lod mig finde det rigtige minde, vi skulle arbejde med.

Under:

Katrine talte med en stemme, der var rolig på en rigtig god måde, det var ikke med en stemme, der fik en til at stresse eller blive "bange" i den forstand, at der er nogle personer, der godt kan snakke med en hård tone, uden det er meningen. Men Katrines stemme var rolig på en måde, som også fik mig til at slappe helt af. Hun vidste, at jeg skulle have lidt længere tid til at svare, så hun tog sig den tid, jeg havde brug for at finde det rigtige minde. Hun spurgte nogle gange, om jeg havde fundet det minde, vi skulle arbejde med, hvis jeg svarede nej, respekterede hun det og ventede lidt længere, hvis jeg svarede ja gik vi ind og arbejdede på mindet. Undervejs fik jeg også nogle gode værktøjer, så jeg selv kan flytte nogle oplevelser eller personer væk fra mig nu. Så de ikke får lov at fylde på samme måde, som jeg har gjort tidligere.

Efter:

Før hypnosen havde jeg det lidt som om, jeg var ved at drukne, og hvis jeg snakkede om det minde, der virkelig gik mig på, var det som om, jeg havde en kæmpe person siddende oven på mit bryst. Derudover havde jeg en følelse af, at jeg var ved at drukne. Men efter hypnosen, næsten lige med det samme efter jeg var vågnet, kunne jeg mærke at trykket og følelsen af at være ved at drukne var væk. Det er så dejligt. Jeg har det lidt som om, at jeg kan bevæge mig igen. Jeg har flere gange fået at vide, at jeg lyser mere, at jeg ser mere glad ud. Det gør jeg, og det er fordi, jeg føler mig mere glad, og jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen.

 

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse