Da vi kom ud til Katrine sad vi og snakkede lidt. Hun spurgte mig om, hvorfor jeg gerne ville holde op med at bide negle, hvornår jeg bed i neglene og om jeg virkelig havde lyst til at stoppe. JA! Så skrev hun nogle ord ned på et papir og så kunne vil gå i gang.
Under hypnose:
Jeg lå på sofaen og slappede rigtig godt af. Katrine begyndte at tale til mig på en meget stille og rolig måde. Katrine løftede min arm for at se om jeg var helt afslappet. Det var lidt underligt for jeg følte jeg var lige ved at falde i søvn hele tiden, men alligevel var jeg vågen nok til at kunne svare på spørgsmålene. Det var en rigtig dejlig fornemmelse at være i hypnose, jeg slappede af i hele kroppen og havde det rigtig rart. Katrine spurgte om en masse ting og jeg oplevede bla. at jeg var på stranden med min farfar, det var lidt sjovt.


Efter:

Efter hypnosen var jeg virkelig træt. Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Før hypnosen havde jeg mine fingre i munden hele tiden. Især i timerne i skolen, hvis jeg blev usikker eller skulle koncentrere mig og når jeg så fjernsyn. Det har jeg ikke mere. Det er også dejligt at mine fingre er blevet pæne igen og at de ikke gør ondt fordi jeg har bidt for meget i dem.

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse