Jeg har bidt negle hele mit liv og har skammet mig over det lige så længe jeg kan huske. Det ser virkelig ikke pænt ud og jeg har altid syntes, at de grimme negle sendte nogle helt forkerte signaler omkring mig som person.
Da jeg kom ud til Katrine snakkede vi en del omkring mit problem. Katrine spurgte om forskellige ting, fx hvornår jeg bed i neglene, om det var forbundet med bestemte situationer, hvad jeg fik ud af at bide i de negle og om hvorfor jeg gerne ville stoppe. Alt imens vi talte, tog Katrine notater som hun kunne bruge under hypnosen. Katrine forklarede hvordan hypnosen ville forløbe. Det var en behagelig samtale som tog ca. 20min.

Under hypnosen:

Jeg var længe om at falde helt hen i hypnosen, men det tog Katrine stille og roligt. Hun blev bare ved med at tale til mig på en meget rolig måde og ganske langsomt gled jeg længere og længere ind i ren afslapning og kunne give mig hen til hypnosen.
Undervejs i hypnosen rørte Katrine mig ganske let på panden for at føre mig i en bestemt retning i mine tanker. Det hjalp mig til at fokusere på, hvornår i livet jeg var begyndt at bide negle og da vi havde fundet frem til det sted, kunne Katrine få lysten til at bide negle til at forsvinde. Det var en meget følelsesladet oplevelse at være i hypnose og jeg begyndte at græde undervejs. Dette var dog helt naturligt og Karine var yderst professionel omkring det.

Efter hypnosen:

Jeg var flere dage om at slippe fornemmelsen fra hypnosen, min krop var meget afslappet og jeg havde det helt særligt. Neglebindning var der intet af og når lysten eller vanen kom frem brugte jeg nogle af de redskaber som jeg havde fået under hypnosen. Jeg føler ikke længere behov for at bide negle og jeg kan efterhånden vise en pæn hånd frem. Jeg gemmer ikke længere mine hænder når jeg er sammen med andre mennesker og det er simpelthen så rart, at jeg ikke længere skal tænke på, hvad andre tænker om mig og mine grimme negle. Det har helt klart gjort at jeg kan slappe meget mere af sammen med andre mennesker.

 

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse