Jeg prøvede klangmassage hos Katrine, da jeg har kæmpet meget og længe med indre uro –og motorisk uro i kroppen – særligt i benene.
Jeg vidste ikke hvad der ventede mig, for jeg havde aldrig hørt om klangmassage før, men tvivlede lidt på om det kunne få mig til slappe af og slippe uroen.
Katrine guidede mig roligt til hvordan jeg skulle placere mig på et leje, og så begyndte hun med at slå på skålene og placere dem rundt på forskellige dele af min krop.
Jeg mærkede hurtigt hvordan svingningerne fra skålen, fik mig til at slappe fuldstændig af i alle dele af kroppen, og jeg kunne mærke mig selv på en måde, som jeg ikke har kunnet i årevis.
Katrine guidede mig nærværende og roligt undervejs, så jeg hele tid vidste hvad hun gjorde og det gjorde mig tryg.
Stille og roligt holdt mine tanker op med at myldre og jeg var til stede i rummet, samtidig med at jeg forsvandt helt ind i roen.

Da seancen sluttede efter 45 minutter, summede hele min krop på en behagelig måde og jeg mærkede denne ro helt euforisk.


Jeg tror aldrig at jeg har været så afslappet i kroppen – det var simpelthen så skønt,
og denne afslappethed havde jeg i kroppen i 2-3 dage efter behandlingen.

Julie, 28 år

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse