Fobier, OCD og angst

Har du oplevet, at dine hænder begynder at blive klamme, du sveder, føler at du gerne vil væk fra den situation, du er i.

hypnose ocd smarties

 

En fobi er en kraftig form for indlæring, der sikrer en person mod en bestemt oplevelse.
Desværre er det ofte sådan, at vi ikke rationelt kan sige til os selv, at vi ikke længere ønsker at have den indlæring mere, da den er indlært underbevidst.
Via hypnose ændres den tidligere indlæring – sikkerhedssystemet fjernes – og du vil ikke længere være begrænset i dine tanker og handlinger.

De fleste former for angst eller angst for angsten kan ændres ved hypnose. Du er ikke født med angst. Der er en årsag til at angsten kommer.
Den årsag kan afdækkes og ændres ved hypnose.

Hypnose kan bruges som hjælp til selvhjælp.

Hvad kan hypnose bruges til ?

Du kan ændre en uønsket adfærd hos dig selv

-en fobi, en traumatisk oplevelse, en uvane eller din tilgang til helt specifikke områder.

- Se evt. også under Eksamensangst

 

Vil du for andring og udvikling?

 - Ring på  41 11 17 49 eller kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

spiral80

 

Kontakt

 Solbakkevej 1A. 1.th 

    4760 Vordingborg

 +45 41 11 17 49

  +45 22 79 33 35

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse