Læselyst og gode studievaner

Studievaner KAN ændres!

Læselyst forstærket gennem hypnose

Alt for mange mennesker ved ikke, at de er blevet hypnotisk påvirket tidligere i deres liv til at have en underbevidst oplevelse af det at læse.
Deres nuværende interesse og motivation for at læse kan være påvirket af noget som skete for 20 år siden eller mere.

Måske blev du bedt om at læse lektier helt alene i et koldt rum uden at vide, hvad formålet var?
Det kan siden sætte sig fast til en ubevidst modvilje, som du ikke kan ændre alene og ved bevidst tænkning. Her må det ubevidste hentes frem igen.

Så selvom du egentlig har lyst til at studere, læse og være engageret i det, som du endda selv har valgt, så kan motivationen nogle gange svigte.

For at få glæde af et studie skal du kunne finde motivationen til at læse og koncentrationen til studiet. Det mest interessante er, at der i det underbevidste sind ligger vidt forskellige oplevelser og indlæring til grund for, hvordan det kan være, at du reagerer, som du gør. Nogle grunde som du slet ikke er bevidst om, men som efter afdækningen under hypnoanalyse giver dig en kognitiv (tankemæssig) indsigt, som forandrer din læselyst uden bevidst indsats.

Forbedring af studievaner gennem hypnose

Her kan du foretage en værdiafklaring på underbevidst niveau, som giver dig mulighed for at skabe en indre styret motivation og integration af process og mål.
Mange mennesker når ikke at gennemføre deres studie, fordi underbevidste forstyrrelser får lov at fylde for meget.

Gennem hypnosen kan du få troen på dine evner, vilje og kunnen tilbage.

 

Ring, hvis du vil ændre dine studiegvaner

41 11 17 49                                                                             spiral80

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse