Det siger kunderne

Hvad NADA kan gøre?

Det skal simpelthen prøves!

Jeg prøvede NADA hos Katrine, da jeg har kæmpet med indre uro, motorisk uro og tankemylder. Jeg anede ikke hvad jeg gik ind til, for jeg har aldrig prøvet akupunktur før.

Jeanett og hendes neglebideri.

Før hypnosen:

Jeg har længe gået med tanken omkring at prøve hypnose ifm. mit neglebideri. Jeg har tidligere brugt alternativ behandling til andre ting med god effekt, så nu skulle det være.

  Julie fortæller om klangmassage:

  Jeg tror aldrig, at jeg har været så afslappet i kroppen
  Min oplevelse med klangmassage

Mathias 9 år.


Før:

Min mor og jeg havde snakket meget om hypnose, om hvad det er for noget. Vi havde set nogle videoer på nettet, hvor børn blev hypnotiseret. Det var rart at se, at det ikke var "farligt", at man bare ligesom lå og slappede af og havde det godt.

Louises fortæller:

Louises oplevelse med Chock Release:

"Jeg har været til et par behandlinger hos Katrine og kan på det varmeste anbefale hende. Hun brænder så meget for at hjælpe mennesker og hun er passioneret og professionel.

Katrine er imødekomme, varm og tillidsvækkende og det er derfor nemt at åbne op over for hende. Selv for voldsomme traumer.

Maria Hansen fortæller
om sin oplevelse:

"Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig
med at blive mig selv igen".

Maria Hansen Hypnose

 Min hypnose oplevelse med Katrine

Jeg vil skrive lidt om, hvordan det var før, under og efter hypnosen.

Kære Katrine!

Nu bliver jeg nødt til at skrive til dig, for hvor er det bare fantastisk det jeg har oplevet, i første omgang skulle jeg jo bare agere nålepude fordi du skulle øve dig i NADA, men det blev så meget mere end nålepude, det har givet mig en hel del ro i kroppen, og mod på at komme videre af den gode sti.

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse