Hypnoterapi som behandlingsmetode

Om hypnoterapi

Hypnoterapi er en behandlingsmetode, som nænsomt og effektivt opløser gamle traumer, fobier og uafklarede situationer.

Dit ubevidste sind rummer alle de erfaringer og oplevelser, som du nogensinde har gjort dig. Det ubevidste sind er derfor også stedet, du skal hen for at rydde op i gamle oplevelser, du stadig slæber rundt på.

Har du f.eks. en angst for elevatorer, tænker du måske at angsten opstod ved en bestemt oplevelse, du tydeligt kan huske - altså i din bevidsthed. Men meget ofte er det netop, at en oplevelse, der måske har været for traumatisk, bliver gemt i det ubevidste, - 
altså hvor du ikke kan genkalde dig oplevelsen, og hvor det kan ligge og udvikle sig til besværlighed og forhindring for dig.

Når dette sker, kan din bevidsthed kun opleve angsten, men ikke "se" oplevelsen bag, og derfor heller ikke behandle den rationelt.

Ved hypnoterapi kan oplevelsen genfindes, og du kan bearbejde oplevelsen og opløse traumet for bestandigt, så du fremover ubesværet kan gå ind i en elevator som andre mennesker, og uden at få tanke på eller føle den tidligere angst. 

Du kender allerede fornemmelsen af at være i trance

Terapien bygger på hypnoseteknikker - deraf ordet Hypnoterapi - hvor man i en trancetilstand skaber dialogen med det ubevidste sind. Trance er den situation, som du kender fra tidspunktet lige inden, du falder i søvn, eller lige inden, du vågner op. Nogle genkender den som en tilstand af dagdrømmeri. Nøjagtigt som ved dagdrømmeri, så har du i denne tilstand af en udvidet bevidsthed. Her har du adgang til både det bevidste og det ubevidste sind.

Sådan opleves terapien

Mange oplever efter en terapi, at de har været fuldt tilstede og kan efterfølgende kommentere de oplevelser, de havde undervejs. Andre oplever, at de bare falder i søvn. Effekten af terapien er den samme uanset.

Terapien former sig som en guidet meditation, som er tilpasset den enkeltes behov og mål med sessionen.

Sparing om dine ønsker

Et terapiforløb starter altid med en samtale, hvor målet med sessionen aftales. På den måde sikrer vi, at det ikke er grenene, men roden af problemet, vi går i gang med.

                                                                                            spiral80

 Bevidsthed ctr Underbevidsthed

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse