Så i tirsdags tog jeg mod til mig og lod dig hypnotisere mig, så jeg kunne slippe af med min trang til cigaretter, og nu har jeg så også været røgfri i 4 dage, det eneste problem jeg har, er at "jeg ikke kan få armene ned", det ser så fjollet ud at rendet rundt med armene oppe over hovedet hele tiden.

Jeg går også rundt og småsmiler, ikke af nogen speciel grund, bare fordi... NADA alene har ikke kunnet give mig muligheden for at blive røgfri, og jeg er ikke sikker på at jeg ved hypnose alene har kunnet slippe smøgerne, men i fællesskab og over et længere forløb, så er der et helt nyt menneske i min krop.

Jeg har jo holdt op med at ryge lige så mange gange som der er huller i en schweizerost og alle de andre gange, har jeg opført mig som en lille møgtøs, råbt og skreget og skældt og smældt på alt og alle, så lige nu er det største problem egentligt at få min mand til at tro mig, når jeg siger at jeg ikke har røget siden tirsdag, jeg opfører mig jo ikke som jeg plejer, som røgfri.

Kontakt

 Dyrlevvej 9

    4720 Præstø

 +45 41 11 17 49

 E-mail : katrine@trautner-dk.dk

Det siger kunderne

Matias 9 år

Jeg var fuldstændig afslappet og jeg sov bedre end nogensinde før da jeg kom hjem. Efter hypnosen har jeg ikke bidt negle, jeg tænker faktisk slet ikke over det mere. Jeg har ligesom glemt at jeg nogensinde har bidt i de negle. Læs Matias's fulde beskrivelse

Det siger kunderne

Maria Hansen

" jeg har fået den glæde, som jeg havde manglet. Måske har det manglet lidt for længe, og det er bare super rart at føle, at jeg kan bevæge mig, og sige hvad jeg vil igen. Jeg er også super glad for, at Katrine har ville hjælpe mig med at blive mig selv igen. "  Læs hele Maria's oplevelse